Brand Specialist (Scandinavia)

  Universal Avenue är en startup som utmanar säljindustrin genom att introducera en "on demand"-modell. Genom frilansande säljare, så kallade Brand Ambassadors, hjälper vi ledande digitala varumärken att expandera i befintliga och nya marknader.

  Vi expanderar snabbt och letar just nu efter en Brand Specialist för vår Skandinaviska marknad. Personen ifråga kommer specialisera sig inom fältförsäljning (främst gentemot små- och mellanstora, men även stora företag) och representera vår portfölj av varumärken, samt testa nya produkter innan vi gör dem tillgängliga för vårt globala nätverk av Brand Ambassadors.

  Förutom att vara en duktig fältsäljare, ser vi gärna att du har en äventyrlig ådra, är viljestark och har en tävlingsmentalitet.

  Detta är en möjlighet att jobba inom ett av Europas snabbast växande start-up företag, att arbeta nära ledningsgruppen och att ta en aktiv del i vår resa. Du kan även bli ombedd att vid vissa tillfällen besöka våra andra Europeiska kontor.

  Om Universal Avenue

  Universal Avenue tillhandahåller en global on-demand säljstyrka som företag enkelt kan aktivera på valfri marknad. Kunderna, som erbjuder innovativa digitala företagslösningar, kan med hjälp av Universal Avenue snabbt och riskfritt accelerera sin globala tillväxt utan några uppstarts- eller fasta kostnader.

  Säljstyrkan, bestående av s.k. Brand Ambassadors, jobbar när och var de vill och bildar tillsammans ett internationellt nätverk som hjälper Universal Avenues kunder expandera i befintliga och nya marknader. För säljarna medför det möjlighet till flexibla arbetsdagar, att kunna resa med jobbet och att vara sin egen chef.

  Universal Avenue har sitt huvudkontor i Stockholm, med ytterligare kontor i London, Barcelona och Aten

  Arbetsbeskrivning

  Som Brand Specialist kommer du jobba med fältförsäljning och inspirera våra Brand Ambassadors genom att föregå med gott exempel. Du kommer spendera din arbetsdag på fältet och introducera några av världens mest spännande och innovativa varumärken, som Spotify Business, Google Business View och Bambora, till en mängd företag som butiker, restauranger och hotell.

  Du blir även vara ansvarig för "testförsäljning" av nya varumärken och produkter innan vi släpper dem till vårt globala nätverk av Brand Ambassadors. Som en blivande expert inom ditt område, kommer du utveckla de bästa metoderna för framgångsrik försäljning av våra varumärken. Du får möjligheten att arbeta på en spännande start-up med en global målgrupp och ett internationellt team, som erbjuder en helt ny tjänst genom att sammankoppla on-och offline världen.

  Vem är du?

  På Universal Avenue letar vi efter människor som är exceptionella på det de är bäst på. Personer med rätt attityd, massor av energi och en stark önskan att arbeta i en start-up miljö.

  Du drivs av både pengar och ändamål, och känner stolthet i ditt arbete. Du är en lagspelare som har disciplinen att hantera flexibelt och fritt arbete.

  Om du delar vår vision och våra värderingar, läs gärna vidare om de meriter vi eftersöker för rollen ifråga.

  Nödvändiga meriter

  • Påvisbara färdigheter inom försäljning (helst fältförsäljning) • Stark tävlingsmentalitet • Välorganiserad med förmåga att planera och leverera på korta deadlines

  Fördelaktiga meriter

  • Ett nätverk av affärskontakter • Erfarenhet inom sälj, direktförsäljning och/eller återförsäljning • Erfarenhet från arbete på en eller flera start-up företag

  Vårt erbjudande

  Vi erbjuder fast lön med obegränsad provision (laptop och mobil ingår)

  Ansökan

  Är du vinnaren vi letar efter? Skicka till CV och personligt brev till: Magnus Forshufvud - Head of Sales, Scandinavia magnus@universalavenue.com


  Apply Now